Wittybooks

Wit beyond measure is woman’s greatest treasure

Birthday girl

Vrijdag was het mijn verjaardag en heb ik heel de dag alleen maar dingen gedaan waar ik zin in had!

Mijn vriend volgde college vanuit huis, dus ik werd door hem gewekt met cadeautjes en een lekkere kop thee. Daarna heb ik nog even lekker liggen lezen en ontbeten. Vervolgens ben ik met Tara een kop koffie gaan doen. Van haar kreeg ik deze mooie rozen, die je op de stoel ziet liggen.

Toen ik thuiskwam stond er een bezorger voor de deur met deze prachtige bos bloemen. Ze kwamen van Kim en haar vriend. Wat een verrassing! Ik voelde me echt super verwend, met al die mooie bloemen van iedereen! Ik stuurde haar deze foto om te laten zien dat ik de bloemen had gekregen.

(Mijn ogen zijn zoals je ziet nog wat dik, vermoedelijk doordat mijn immuunsysteem een optater heeft gekregen… Of misschien valt het jullie helemaal niet op, maar mij wel! Ik heb nu nog steeds last van jeukende oogleden en dat heb ik wel vaker als ik ziek(ig) ben geweest, dus ik vermoed dat het daar iets mee te maken heeft. Iemand de gouden tip voor het boosten van je immuunsysteem?)

Nadat mijn vriend klaar was met zijn colleges zijn we in de auto gesprongen naar Schagen. Ik wilde namelijk langs een boekenwinkel om even lekker rond te kijken én mezelf te trakteren. Deze trok mijn aandacht en nam ik mee.

(Ook grappig: we liepen langs de bibliotheek en aangezien mijn vriend er nog nooit geweest was, gingen we even snel naar binnen. Ik dacht hem even rustig te laten zien hoe het er allemaal uitzag, maar ik was helemaal vergeten dat er een opening was van een feestweek. Mijn collega’s waren erg verbaasd me te zien! En ik hun ook, hahaha. We zijn stiekem snel weer weggegaan… 😉 Hoe leuk ik mijn collega’s ook vind, hoor!)

Na de boekenwinkel was het tijd voor koffie met iets lekkers. Dat deden we bij Peper & Goud. We zaten in de binnentuin, fijn in het zonnetje!

Deze stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en nam ik dus ook mee! Joan van Katherine J. Chen, over Jeanne D’Arc.

En deze dikke pil kreeg ik van mijn vriend. Het vervolg op The Priory of the Orange Tree. Yessss, eindelijk! Echt zin in, om deze te gaan verslinden.

Rond half zes reden we weer terug en besloten we door de McDrive te gaan voor een McPlant. Classy, he? Had ik zin in! We hebben lekker gegeten in de auto op de dijk, met uitzicht over de zee en Texel.

Met het dakraam open, want het was heerlijk weer!

De rest van de avond bestond uit een avondwandeling, een aflevering van Succession (we zitten nog in seizoen 1, dus geen spoilers alsjeblieft) en naar bed met een boek. Héérlijk.

De laatste tien jaar worstelde ik best wel met mijn verjaardag. Het idee dat die dag dan heel speciaal moet zijn en ik mensen moet uitnodigen zorgde altijd voor veel stress. Nu probeerde ik een andere tactiek: doen waar ik zin in heb, geen mensen uitnodigen en me daar ook niet schuldig over voelen. Als iemand daar een probleem mee heeft, dan vind ik dat vervelend, maar het is ook niet mijn verantwoordelijkheid. Daarnaast is het ook allemaal niet zo belangrijk, dus waarom zou ik me er zo druk om maken? Ik moet concluderen dat het goed gewerkt heeft!

Dus ja, zo werd dit meisje hierboven zomaar 33. Ik vind het eindelijk nog wel hartstikke jong!? Op naar 34!

6 responses to “Birthday girl”

  1. Gefeliciteerd! Klinkt als een fijne verjaardag 🙂

  2. Gefeliciteerd!

    Ik ben je boekentip van Jennete McCurdy bij de bibliotheek gaan lenen. Net begonnen maar oh my.. hoe kan dit haha.

    1. Dankjewel!! 🙂 En ja, bizar he!

  3. Hoera voor je verjaardag! Klinkt als een super fijne dag!

    1. Dankjewel Irene! En ja, het was een fijne dag. Lekker rustig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

← Go back

© wittybooks.nl 2023 | Privacyreglement