About

Hoi, ik ben Ashley! Ik ben 28 jaar, woon aan zee in het noorden van Nederland (samen met mijn vriend) en één van mijn hobby’s is lezen (ja, dat had je vast verwacht). Tijdens mijn studie heb ik, afgezien van mijn studieboeken natuurlijk, een tijdje amper een boek aangeraakt, maar sinds een paar jaar lees ik weer van alles wat los en vast zit. Sommige periodes natuurlijk wat meer en sommige periodes wat minder, maar dat zullen we vast allemaal wel herkennen.

Mijn smaak loopt ontzettend uiteen. Ik lees voornamelijk romans, maar lees ook graag (auto)biografieën (voornamelijk van politici), kan mezelf helemaal verliezen in thrillers (zoals die van Jo Nesbø) en heb ook wat zelfhulpboeken in de kast staan. O ja, en de Harry Potter boeken lees ik bijna ieder jaar weer opnieuw.

In “het dagelijks leven” ben ik ZZP’er. Ik werk als fotografe (bruiloft en portret, klik hier voor mijn portfolio), doe onder andere de PR voor een sportschool en heb af en toe nog wat andere losse opdrachten (zoals het maken van websites). Ook doe ik vrijwilligerswerk voor het Internationaal Vrouwen Centrum. Daarnaast heb ik allerlei online projectjes, waar wittybooks er één van is.

Over Wittybooks
Wittybooks is ontstaan als project tijdens mijn burn-out. Ik zal er niet te diep op in gaan (wordt het weer zo’n ongezellig verhaal), maar op dit moment ben ik daar van aan het herstellen en om toch iets leuks om handen te hebben in de periodes dat ik me wat beter voel, had ik veel behoefte aan een positief project. Iets dat ik op eigen tempo kon doen en waar ik blij van zou worden. Ik schrijf al jaren online content, vind het leuk om creatief bezig te zijn, lees veel en praat graag úren over boeken. In wittybooks.nl komt dat allemaal samen. Omdat ik nog niet 100% belastbaar ben, zal ik niet iedere dag updaten. Wittybooks is een hobby en dat moet vooral leuk blijven! Net zoals lezen 🙂

(Bij deze wil ik trouwens graag alle lezers van mijn persoonlijke blog bedanken. Jullie hebben mij geïnspireerd met jullie positieve reacties op mijn boekenschrijfsels om Wittybooks te beginnen! Thank you! ♥)

Social media
Mijn goodreadsaccount: ashleylynnnl
Twitter: wittybooksnl
Instagram: wittybooks / itsashleylynn