Wittybooks

Wit beyond measure is woman’s greatest treasure

Bibliotherapy

Ik denk dat we allemaal wel eens een boek hebben gelezen dat heel veel invloed op ons leven heeft gehad, toch? Nu is daar dus een officiële therapievorm van en ze noemen het bibliotherapy. Het woord zegt het eigenlijk al: dit is een vorm van therapie met behulp van boeken.

Worstel jij ergens mee? Dan kan het helpen om een boek te lezen waarin dit thema aan bod komt. Een zelfhulpboek ligt voor de hand, maar ook een roman waarin het hoofdpersonage met hetzelfde probleem worstelt kan veel verhelderen. 

Ik heb een lijstje gemaakt van boeken die je kunnen helpen bij specifieke worstelingen. Deze lijst groeit natuurlijk naarmate ik meer boeken lees. Deze lijst is gebaseerd op mijn ervaringen en dus niet op professionele basis!

Hieronder zie je alle posts die vallen onder bibliotherapy:

Coming soon

Hoi!

Welkom op wittybooks.nl, mijn online journal. Ik schrijf het allerliefst met pen op papier, maar bloggen is en blijft toch echt mijn allereerste liefde ♥

Kies een artikel op genre:

Over wittybooks.nl


Hi, ik ben Ashley, een dertiger die een huis vol boeken heeft en graag schrijft. Hier kun je een beetje meer lezen over wittybooks.nl en over mij: klik.

© wittybooks.nl 2023 | Privacyreglement