Cadeautjes, Lijstje

Cadeautjes en post

Afgelopen week heb ik wat leuke dingen gekregen (alvast voor mijn verjaardag) en er lagen ook wat aankopen in de brievenbus. Het leek me leuk om ze te laten zien!

  1. Moleskine 
    Van mijn zusje kreeg ik voor mijn verjaardag een moleskine notitie boekje met mijn naam er in gegraveerd. Ik ben dol op Moleskine boekjes (ik heb onder andere een agenda), dus dit was een super fijn cadeau! Ze heeft ‘m gekocht bij de Moleskine winkel in Amsterdam, waar je het dus ook kunt laten graveren. Dat doen ze meteen voor je in de winkel. Ik ben er erg blij mee!
  2. We Should All be Feminists – Chimamanda Ngozi Adichie
    Toen ik het boek Half of a Yellow Sun bestelde van Chimamanda Ngozi Adichie, stond er bij “other costumers also bought…” dit boekje met een van haar essay’s. Haha, ja ik ben dus zo’n persoon bij wie die marketingtruc soms werkt. Ik heb het altijd al willen lezen, dus ik besloot het te bestellen en deze week lag het eindelijk in de bus. Ik moet er nog in beginnen, maar het is een vrij dun boekje, dus het zal vast snel uit zijn. Ik zal er van de week iets over schrijven. (De Goodreads pagina voor het essay vind je hier).
  3. De Maandag na de Zondag
    Tot slot kreeg ik van de week nog meer post: een “echt” briefje genaamd “De Maandag na de Zondag”! Ik ben al fan vanaf het eerste mailbriefje, dus toen Marlou een papieren versie ging maken heb ik er natuurlijk gelijk eentje besteld! Het boekje is “limited edition”, maar je kunt je nog wel inschrijven voor de mailversie van Marlou’s tweewekelijkse briefje. Doen hoor, er staan altijd leuke tips en andere fijne dingen in. Aanmelden kan hier: http://www.marlousaris.nl/de-maandag-na-de-zondag/

Tot morgen!
Liefs,
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *