Wittybooks

Wit beyond measure is woman’s greatest treasure

Disclaimer

Ben je op zoek naar de privacy policy? Die staat hier.

Waarom hebben de meeste artikelen geen reactiemogelijkheid?

Zelf heb ik gemerkt dat reacties op internet mij meestal meer verwarden dan hielpen. Reacties bestaan vaak uit anekdotes en of het nou een goede of slechte ervaring is, ik merkte dat ik me daaraan ging spiegelen en het me alleen maar meer in verwarring kon brengen. Dat klinkt misschien niet logisch, aangezien deze website ook bestaat uit mijn persoonlijke ervaring, maar ik ga er vanuit dat lezers dit weten wanneer ze op mijn webpagina terechtkomen. Verder heb ik goed nagedacht over wat ik schrijf, heb ik hier en daar bronnen toegevoegd, schrijf ik niet over persoonlijke heftige ervaringen en zijn mijn teksten constant in beweging. Leer ik iets nieuws, dan zal ik dit verwerken in mijn teksten.

Dit wil niet zeggen dat ik inzichten van anderen niet waardeer. Integendeel; alles wat ik hier heb verzameld komt van gesprekken met anderen of zelfs professionele zorgverleners. Ik ben daar dankbaar voor.

Bovenal wil ik dit stukje internet een veilige plek houden, waarbij mensen weten wat ze kunnen verwachten en niet per ongeluk een heel nare ervaring van iemand kunnen lezen (of zelfs een positieve, wanneer ze dan het gevoel hebben “waarom lukt mij dit niet?” ).

Hoi!

Welkom op wittybooks.nl, mijn online journal. Ik schrijf het allerliefst met pen op papier, maar bloggen is en blijft toch echt mijn allereerste liefde ♥

Kies een artikel op genre:

Over wittybooks.nl


Hi, ik ben Ashley, een dertiger die een huis vol boeken heeft en graag schrijft. Hier kun je een beetje meer lezen over wittybooks.nl en over mij: klik.

© wittybooks.nl 2023 | Privacyreglement