Wittybooks.nl

Hoi en welkom op wittybooks.nl!

Verrassing! Eindelijk kan ik mijn nieuwe projectje met de wereld delen: wittybooks.nl is live! Een boekenblog waarop ik al mijn boekentips kan gaan delen. Ik speelde al een hele tijd met het idee en ik vond dat het maar eens tijd moest worden om het op z’n minst te gaan proberen.

Wittybooks is ontstaan als project tijdens mijn burn-out en depressie. Ik zal er niet te diep op in gaan (wordt het weer zo’n ongezellig verhaal), maar ik vertel het er toch even bij zodat jullie weten hoe het zit. Op dit moment ben ik daar van aan het herstellen en om toch iets leuks om handen te hebben in de periodes dat ik me wat beter voel, had ik veel behoefte aan een positief project. Iets dat ik op eigen tempo kan doen en waar ik blij van word. Na enige tijd brainstormen bedacht ik me dat een boekenblog misschien een goed idee zou zijn. Ik schrijf al jaren stukjes online, vind het leuk om creatief bezig te zijn, lees veel en praat graag úren over boeken (je kunt het aan m’n vriendinnen vragen, die worden er volgens mij gek van!). In wittybooks.nl komt dat allemaal samen.

Op dit moment is de website grotendeels gevuld met oude artikelen van mijn persoonlijke blog. Het leek me handig om die er op te zetten en zo de database van boekentips al wat te vergroten. Sommige dingen zijn misschien wat gedateerd, maar boekentips blijven denk ik altijd relevant. Wel nieuw is het artikel dat hieronder staat, over het boek van Hillary Clinton, dus vergeet dat niet te lezen. 😉 En 1e kerstdag komt er ook een interview online met vriendinnetje Nathalie over haar drie favoriete boeken. Omdat ik natuurlijk niet iedere week een boek lees (of nouja, meestal niet althans), kan ik niet alleen maar met míjn tips de blog vullen. Gelukkig heb ik een heleboel ideeën voor andere artikelen en ik hoop dat ik die de komende tijd kan gaan uitvoeren!

Omdat ik nog niet helemaal “beter” ben, zal ik niet iedere dag updaten. Eigenlijk weet ik totaal niet hoeveel ik ga updaten, maar dat laat ik gewoon over aan hoe ik me voel. Waarom niet? Het is een hobby en dat moet vooral leuk blijven! Net zoals lezen 🙂 Er zijn nog een heleboel andere leuke boekenblogs op het wereldwijde web te vinden, dus van mij hangt het gelukkig niet af, haha.

Je kunt binnenkort terecht op de wittybooks.nl instagram-pagina, twitterpagina en facebookpagina. Dit project staat al een tijdje in de steigers en ik wilde het “online” gaan niet blijven uitstellen, dus sommige dingen moet ik nog even in orde maken. Er kunnen dus nog wat dingetjes niet werken, maar ik vond het tijd om over mijn perfectionisme heen te stappen, haha. Met het youtubekanaal ben ik trouwens ook nog bezig. Dat wordt geen bruisende bedoening (heb absoluut geen youtube ambities), maar af en toe een video-recensie lijkt me wel leuk.

Bij deze wil ik trouwens ook graag alle lezers van mijn persoonlijke blog bedanken. Jullie hebben mij geïnspireerd met jullie positieve reacties op mijn boekenschrijfsels om Wittybooks te beginnen! Thank you! ♥

Liefs,
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *