Maandag

Maandag (19)

Een kort stukje deze week, maar soms heb je nou eenmaal iets minder te vertellen en meer te laten zien.

Ik deed:

Het was écht een volle week en dat is ook de reden dat deze post een dagje later is. Gisteren moest ik even een dagje bijkomen! Vandaag ben ik er weer helemaal klaar voor en nu zit ik lekker in de bieb te tikken. Fijn om weer even in alle rust een to do lijstje af te kunnen strepen.

Ik heb vorige week veel gewerkt en vooral ook heel veel gefotografeerd. Drie shoots in één week is voor mij wel een zeldzaamheid. Heel leuk natuurlijk, dat wel! Ik maakte onder andere foto’s van Tara (zoals de foto bovenaan de post), had een shoot met Kim en gisteren stond mijn zusje nog voor mijn lens. De foto’s met mijn zusje heb ik nog niet kunnen checken, dus daar kan ik nog niets van laten zien.

O ja en ik zou het bijna vergeten, maar ik moest zelf ook nog op de foto met m’n vriend. Haha, vreselijk, maar het was om een vriend te helpen die een stel nodig had om op te oefenen voordat hij een bruiloft gaat fotograferen. Ik ben er nu toch wel 100% van overtuigd: ik sta ZO VEEL LIEVER achter de camera dan ervoor! We hadden wel lol hoor, maar ik vind het zo ongemakkelijk…


(een foto die ik van Tara maakte)

Goed, los daarvan ben ik echt blij met de resultaten van mijn shoots (serieus, hoe knap en leuk kunnen mijn vriendinnetjes zijn?!) en ik kan nu weer dagen knutselen en photoshoppen. Ken je van die hobby’s waarbij je het niet door hebt als er opeens vier uur voorbij is? Juist, dat heb ik met fotograferen en bewerken. Ik ben geen pro ofzo (gebruik maar 5% van het programma denk ik), maar ik vind het leuk en dat vind ik het belangrijkst.

Ik heb trouwens heel de week geprobeerd een blogpost te schrijven voor ashleylynn.nl, maar het is er gewoon niet van gekomen. Ik zit sowieso een beetje in dubio wat ik er nou allemaal mee moet doen. Als ik hier mijn maandagpost blijf schrijven dan komt er misschien te veel overlap met m’n stukjes op ashleylynn.nl… Geen idee. Nouja, ik zie het wel. Suggesties zijn welkom 😉

(een foto die ik van Kim maakte)

Ik lees nu: nog steeds Jane Eyre van Charlotte Brontë. Ik heb de afgelopen week niet zo heel veel gelezen, dus veel leesnieuws heb ik helaas niet!

Ik ga doen:

Ik ben echt toe aan een rustige week en ik ga daar ook echt mijn best voor doen. Voordat je het weet zit je hele week vol en hoewel dat per definitie natuurlijk niet per se slecht is, merk ik wel dat ik het allemaal best pittig vind. Straks zit ga ik weer over het randje en ben ik terug bij af.. Dat wil ik absoluut voorkomen. Ik merk dat die valkuil zó groot is en dat ik er echt gevoelig voor ben. Vind het super moeilijk om nee te zeggen en mijn grenzen te bepalen. Al snel denk ik: ach, dat lukt toch wel. Iedereen kan dat, dus ik ook. Maar dat is natuurlijk geen goede reden. Ik word er gelukkig wel wat beter in, maar soms ben ik wel een oen hoor 😉 haha. Ach, wat zeggen ze ook alweer? Life’s a journey?

Liefs,
Ash

SaveSave

SaveSaveSaveSave

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *