Maandag

Maandag (20)

Hoi en hallo vanuit een zonnig Nederland! Smelt jij ook weg? Of lees je dit terwijl je lekker op een ligbedje in de schaduw ligt, met een boek op je schoot en een drankje op een bijzettafeltje? Ik schrijf dit in ieder geval in een bibliotheek met airco, dus ik mag niet klagen, haha (sowieso niet!).

 

Ik lees nu: nog stéééds Jane Eyre van Charlotte Brontë… Jup, ik zit even in een “wat minder lezen” fase. Aan het boek ligt het niet, want ik vind het zeker wel een fijn boek, maar ik heb er gewoon geen tijd voor gemaakt de afgelopen tijd. En ik heb eigenlijk ook geen zin om te gaan doen alsof ik honderd boeken per week lees, haha.

Ik wil lezen:

Het boek ‘Het wordt spectaculair. Beloofd.’ van Zita Theunynck.

“5 oktober 13.34 u. Daar staat ze. Eenzaam op het lege perron, in een Franse stad. Niet in iemands armen. Niet haastig op weg naar de uitgang. Ze staat alleen op het perron, haar koffer naast haar. Tranen stromen over haar wangen. Zo langzaam dat je ze kan tellen. De trein die haar hier bracht, raast steeds verder weg. Op die trein ligt het enige op heel deze wereld waar Anna nog iets om gaf: een boek met daarin een envelop met 23 brieven. Dit is het verhaal van twee mensen. Het is een liefdesverhaal. En het is er geen.”

Deze werd getipt door Marlou in haar maandagbriefje en ik heb het gelijk op mijn lijstje gezet. Klinkt erg goed!

(een foto die ik van mijn zusje maakte)

Ik deed: Deze week had ik eindelijk even tijd om de foto’s die ik van mijn zusje nam uit te zoeken en te bewerken. Hierboven zie je het resultaat! Ook had ik op het laatste moment nog een hele stapel werk voor het bedrijf waar ik voor werk, die vooral te maken had met de AVG, waar toch nog een heleboel bij kwam kijken. Blij dat het er op zit, poeh.

Donderdag ging ik lekker borrelen met Anne (en haar hele stapel boeken teruggeven, love it!) en vrijdags had ik weer therapie. Dat gaat echt steeds beter, merk ik. Eerst was ik altijd super zenuwachtig om heen te gaan (toch wel spannend om sommige dingen onder ogen te komen, voor de mede therapie gangers onder ons: jullie snappen vast wat ik bedoel) en nu ben ik steeds relaxter. Ik heb ooit ergens gelezen dat dat een goed teken is, haha. Verder heb ik vooral lekker van het mooie weer genoten en lag ik zondag bijvoorbeeld op het strand! We werden alleen wel een beetje gezandstraald, haha. Vandaar de foto bovenaan deze pagina, met het boek voor mijn gezicht.

Een berichtje van mij:

De afgelopen weken heb ik vrij weinig tijd gehad om alles te updaten en dat vind ik een erg vervelend gevoel. Het voelt alsof ik het een beetje afraffel en daar kan ik niet tegen. Het kost me alleen best veel moeite om alles te balanceren, merk ik. M’n werk, vrijwilligerswerk, wittybooks (blog, instagram, content maken), lezen, huishouden, ontspannen, sociaal leven… Ik weet dat het wel te doen is, maar de balans is bij mij nog even zoek, haha. Ik vraag dus vooral een beetje geduld. Uiteindelijk gaat het de balans wel komen, daar ben ik van overtuigd, maar tot die tijd is het een beetje zoeken. Ik weet ook wel dat ik het waarschijnlijk 1000x vervelender vind dan ook maar iemand anders, dat jullie echt niet voor je laptop liggen te wachten voor een update, maar het voelt een beetje stom om dit projectje nu zo te verwaarlozen. Dus dat wilde ik toch even uitleggen 🙂

O ja, en ik heb mijn site vorige week overgezet naar https, maar daarbij is een deel van mijn comments verloren gegaan. Sorry als er daar ééntje van jou bij zat! Ik heb ze wel allemaal gelezen en ontvangen, maar ze zijn dus verdwenen, snik.

Liefs,
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *