Maandag

Maandag (22)

Ha, maandag, heerlijk! Het begin van weer een nieuwe week. Ik moet zeggen dat dit wel een extra fijne maandag was vanwege het weer. En vanavond ga ik lezen op het strand, daar heb ik nu al zin in!

Bibliotheek Den Helder School 7

Nieuws!
Leuk nieuws de afgelopen week: “mijn” bibliotheek staat in de top vijf van de mooiste bibliotheken in de wereld. Hoe gaaf is dat?! Het verbaast mij helemaal niets, want ik weet hoe fijn deze bibliotheek is. Ik zit er nu te werken en dat doe ik gemiddeld zo’n 2 tot 4 keer per week met veel plezier. Om nog maar niet te spreken over het mooie uitzicht wat je hebt als je boven gaat zitten lezen! Mocht je ooit in de buurt van Den Helder zijn, breng dan zeker eens een bezoekje aan de bibliotheek, want dat is écht de moeite waard.

Ik lees nu:
Harry Potter and the Goblet of Fire ♥ Ik zag gisteren dat ik dit exemplaar dus al ruim 17 jaar heb, wauw! Ik was elf toen ik dit boek kocht, nadat ik cadeaubonnen met een Harry Potter wedstrijd had gewonnen. Een boekenwinkel uit een dorp verderop van mijn opa en oma in Zeeland hield namelijk een prijsvraag. Je moest een stuk of 30 vragen beantwoorden (en dat waren best wel gedetailleerde vragen! Wat voor beelden staan er bij het hek van Hogwarts?) en daarnaast langs verschillende winkels om daar een aanwijzing te ontdekken die je moest opschrijven. Ik ben toen met mijn opa overal langs gefietst. Ik weet het echt nog heel goed, dat was zo leuk! En ik had nog gewonnen ook, samen met een ander meisje. Het heeft zelfs nog in de krant gestaan, haha (maar dat krantenknipsel ligt denk ik ergens bij mijn moeder op zolder…). Nou goed, lang verhaal kort, ik was heel blij met mijn winst, want toen kon ik mooi twee Harry Potter boeken aanschaffen! ♥

Ik deed:
Vorige week was lekker rustig en daar was ik écht aan toe. Ik heb wat werk ingehaald, aan mijn fotografie portfolio gewerkt (die had even een update nodig), schoongemaakt, wat lekkere dingen gebakken (granola, bananenbrood en chokladbollar, daar had ik eindelijk de tijd voor!), zaterdag was spelletjesavond én gisteravond lagen we lekker op het strand. Vanavond weer! Ook ben ik bezig met een blogpost voor op ashleylynn.nl en die hoop ik vandaag of morgen EINDELIJK af te schrijven.

Hier moest ik om lachen 🙂

(Tara, bedankt voor het poseren 🙂 )

Ik ga doen: Vandaag ben ik echt super productief geweest, al zeg ik het zelf. Door het warme weer stond ik al om kwart over zeven naast mijn bed, dus dat gaf me mooi de tijd om wat klusjes te doen voordat ik naar de bibliotheek ging. Er hangt een was te drogen as we speak 🙂 Altijd zo lekker, frisse lakens! Nu zit ik hier al de hele dag te werken (tussendoor kwam Tara gezellig langs), wat betekent dat ik morgen weer wat meer tijd heb om te genieten van het mooi weer. Zoals ik al zei gaan we denk ik vanavond weer naar het strand (even een duik nemen) en Tara en ik hebben voor morgenochtend het plan om een ochtendduik te maken… Haha, ik zeg het plan, want we willen dus om kwart over zeven afspreken bij het strand. Geïnspireerd op The Happy Pear, die iedere ochtend, nog veel vroeger overigens, ook een ochtendduik nemen. Ik ben benieuwd of ik op tijd m’n bed uitkom, haha. Ik ga m’n best doen! Verder heb ik deze week een shoot met Anne en ik hoop nog een shoot te plannen voor het weekend… even afwachten of ik iemand kan vinden. Iemand anders heeft afgezegd (als je meeleest: snap ik helemaal ♥ ♥ ♥), maar ik wil wel graag blijven oefenen! O ja en we zijn ook bezig met het plannen van een vakantie. Ra ra, waar gaan we naartoe…?

Verder ben ik heel blij dat deze week mijn exemplaar van Notes on a Nervous Planet waarschijnlijk in de brievenbus ligt!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs,
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *