Maandag

Maandag (23)

Ik las:
Afgelopen week las ik twee Harry Potter boeken uit (deel 4 en deel 5) én zondag las ik het boek “Notes on a Nervous Planet” van de Britse auteur Matt Haig. Het is het een vervolg op zijn eerste zelfhulpboek “Reasons To Stay Alive”, waar ik al eerder een stukje over schreef. Is het een waardig vervolg? Komende week komt er een stukje over online! 🙂

Ik deed:
Nou, jullie hebben je natúúrlijk de hele week afgevraagd of ik daadwerkelijk om half acht ‘s ochtends in het water lag op de dinsdagochtend… Mijn wekker ging om 06:15u en ik heb héél even getwijfeld of het wel zo’n slim idee was, maar ik zat uiteindelijk om 07:00u op de fiets en het was echt heerlijk! Er was uiteindelijk he-le-maal niemand anders op het strand en het water was precies goed. Ik weet niet of ik het heel veel vaker zou doen, want het is toch wel een onderneming en je bent best wat tijd van je werkdag kwijt, maar zo voor een keer was het echt heel leuk om eens gedaan te hebben. Gezellig dat Tara ook mee wilde. Met zulk prachtig weer is het echt een heerlijk begin van je dag.

Dinsdagavond hadden Anne en ik eindelijk afgesproken voor een shoot op het strand. We hebben echt super veel leuke foto’s gemaakt en ik moet er nog heel wat uitzoeken, maar mijn laptop is zo traag inmiddels. Ik moet dringend een andere/nieuwe aanschaffen. Een foto (in RAW) laden duurt gemiddeld 10 tot 30 seconden in Photoshop… jup. Hopelijk heb ik dat snel geregeld, want dit is niet goed voor mijn bloeddruk, haha.

O ja, en we hebben definitief een vakantie geboekt. Sverige, here we come!

Ik lees nu: Uit de bibliotheek nam ik het eerste deel mee van het nieuwste boeken van Haruki Murakami (De moord op de Commendatore, deel 1), maar ik denk dat ik toch nog even wacht met lezen. Voelt toch wat gek om dan opeens met de Harry Potter reeks te stoppen. Dus die ga ik eerst uitlezen! Op dit moment lees ik Harry Potter and the Halfblood Prince ♥ ♥.

Ik ben benieuwd naar:
Afgelopen vrijdag zag ik de film Tully (aanrader trouwens!) en toen ontdekte ik dat over een paar weken bij ons de film The Bookshop draait.

Florence Green, a free-spirited widow, puts grief behind her and risks everything to open up a bookshop — the first such shop in the sleepy seaside town of Hardborough, England. But this mini social revolution soon brings her fierce enemies: she invites the hostility of the town’s less prosperous shopkeepers and also crosses Mrs. Gamart, Harborough’s vengeful, embittered alpha female who is a wannabe doyenne of the local arts scene.

Ik ben zo benieuwd! Dat klinkt echt als een film voor mij (en andere boekenliefhebbers!).

Ik ga doen:

Voor komende week heb ik echt 0,0 nu plannen… dat komt niet vaak voor. Afgezien van werk natuurlijk. Ik hoop stiekem op nog meer mooi weer en wie weet nog een shoot…? Al moet ik misschien eerst toch eens achter een nieuwe laptop aan, want als ik ze niet kan bewerken dan schiet het ook niets op.

Hoop dat alles ok is met jullie!

Liefs,
Ash

SaveSave

SaveSave

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *