Maandag

Maandag (24)


Ik las:
Aangezien mijn vorige update van afgelopen donderdag is, heb ik in de tussentijd niet heel veel nieuws gelezen. Op zaterdagochtend ging ik naar de kringloopwinkel en scoorde ik een paar boeken, waaronder My Sister’s Keeper. Die heb ik eigenlijk in één ruk uitgelezen. Het einde vond ik tegenvallen (een onnodig cliché), maar de rest van het boek las erg fijn weg. Een stuk minder deprimerend dan ik had verwacht, in ieder geval. De film zag er namelijk uit als nogal een tranentrekker 😉


Ik lees nu:
Zaterdagochtend ging ik naar de kringloopwinkel en nam ik een stapel boeken mee, waaronder dus My Sister’s Keeper (Jodi Picoult) én het boek Sophie’s Keuze (Sophie’s Choice) van William Styron. De film heb ik nog nooit gezien, maar ik was erg benieuwd naar het boek.

Three stories are told: a young Southerner wants to become a writer; a turbulent love-hate affair between a brilliant Jew and a beautiful Polish woman; and of an awful wound in that woman’s past–one that impels both Sophie and Nathan toward destruction.

Hier ben ik vanochtend in begonnen. Ik laat jullie weten wat ik er van vind!


Ik deed:
Sinds afgelopen vrijdag heeft mijn vriend zomervakantie (een pluspunt aan het werken in het onderwijs!) en dat is toch wel erg leuk, want dat betekent dat hij ook in het weekend en in de avonden een stuk meer tijd heeft. Vrijdagmiddag begonnen we met een lunch en’s avonds een aflevering van The Bridge (we moeten het laatste seizoen nog kijken). Zaterdag hebben we het héél rustig aan gedaan (boekjes lezen op het dakterras) en zondag (gisteren dus) dronken we ‘s ochtends koffie met mijn schoonzusje en haar vriend en ‘s middags gingen we bij mijn familie op bezoek, die met hun boot in de jachthaven van Volendam lagen. Dat was echt zo’n fijne en relaxte dag. We hebben gezwommen en ‘s avonds hebben we frietjes gegeten. Heerlijk vakantie gevoel!

O ja, en donderdag spraken Tara en ik spontaan af voor een shoot. Van dit mooie weer moet je toch zoveel mogelijk profiteren! Helaas heb ik deze week nog niet echt tijd om ze te bewerken (ok ok, stiekem wel al twee gedaan), ik moet maar even geduld hebben, haha.

(wat foto’s van tijdens de shoot die ik maakte met mijn telefoon)

Ik ga doen: De komende week ga ik vooral aan het werk, want er komen meerdere deadlines aan. De foto’s van de bruiloft moeten worden geleverd, voor mijn andere werk is er de maandelijkse deadline en verder heb ik nog wat andere projecten lopen. Gelukkig gaat het met mijn nieuwe laptop ZOVEEL sneller. Ik verbaas me er echt over! Ik had veel eerder moeten upgraden, haha. Als ik dát had geweten!

In het weekend gaan we naar mijn familie in Zeeland, daar heb ik wel super veel zin in! Weekend vieren is ook belangrijk. Ook heb ik wat boeken besteld bij de bibliotheek, dus zodra ik mijn bibliotheekpasje weer terug heb (deze ligt standaard bij mijn moeder, zij leent wat vaker dan ik) kan ik die ophalen. Zin in!

Liefs,
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *