Maandag

Maandag (7)

You know the drill… Iedere maandag is er weer een lijstje met mijn leesvoer van de afgelopen week én voor de komende week. Deze week las ik lekker door en kreeg ik post!

Ik deed:
De afgelopen week ontving ik post voor wittybooks (!), vierde ik de verjaardag van m’n moeder, was ik twee keer in de bibliotheek voor een bak koffie en leesvoer (uiteraard), had ik voor de laatste keer groepstherapie, heb ik lekker veel in het zonnetje gelopen, blogde ik voor het eerst sinds tijden weer eens op ashleylynn.nl, werkte ik een paar uurtjes op kantoor, kreeg ik van mijn zusje een hele mooie winterjas, wandelde ik heel wat uurtjes in de heerlijke winterzon en begon ik natuurlijk weer in een nieuw boek.

New in:
Zoals ik al zei kreeg ik deze week ik de allereerste post voor wittybooks binnen (zo leuk!) van uitgeverij Orlando, namelijk de dichtbundel Melk & Honing van Rupi Kaur. Snel meer!

Ik las:
Deze week las ik in twee dagen tijd het boek De Gevangene van de Hemel van Carlos Ruiz Zafón uit. Als je ze ook gelezen hebt dan weet je dat het van die boeken zijn die je aan de ene kant gewoon meteen uit wil lezen, maar aan de andere kant stiekem nóóit uit wil hebben. Nu moet ik alleen de laatste nog lezen. Ben echt enorm benieuwd wat er daar nog allemaal in gaat gebeuren! Ik heb ‘m gereserveerd in de bibliotheek, maar ik moet dus nog even geduld hebben. Ach, heb ik in de tussentijd mooi de tijd voor wat andere boeken.

Ik lees nu:  Al een paar keer kreeg ik de tip om De Verborgen Geschiedenis van Donna Tartt te gaan lezen (van velen blijkbaar hun lievelingsboek!), dus toen ik het een paar weken geleden tegenkwam in de kringloop voor een euro, heb ik het natuurlijk gelijk meegenomen. Ik ben er al in begonnen en het doet me vaag denken aan een boek van Harry Mulisch (De Ontdekking van de Hemel) vanwege alle Latijn/Grieks verwijzingen, maar verder is het echt totaal anders. Ik ben benieuwd waar het verhaal heen gaat. Op school heb ik ook Latijn gevolgd (geen Grieks, dat liet ik al snel vallen) en het is best leuk om weer eens al die verhalen terug te zien komen. (Ik wil ook graag weer een opfriscursus Latijn volgen, maar helaas ging die hier in de buurt niet door omdat er niet genoeg animo was…, snif)

Ik ga doen:
De komende week heb ik vooral heel veel kleine dingetjes (therapie, opticien, werk) en daartussen probeer ik wat leuke dingetjes te plannen en vooral (nog steeds ja) te ontspannen. Misschien dat ik de komende week weer ga shooten met Tara, maar dat is nog even afwachten. O ja, en op vrijdag gaan we richting Zeeland voor een weekendje. Even er tussenuit, heel fijn! Ik moet toch eens gaan googlen of er nog fijne boekenwinkels zijn in Zeeuws-Vlaanderen, want afgezien van die in Oostburg ken ik er eigenlijk geen één! Tips zijn altijd welkom! 🙂

Fijne week allemaal! Liefs!
Ash

Nog meer lezen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *