Wittybooks

Wit beyond measure is woman’s greatest treasure

Self Care Tool Kit

De Self Care Tool Kit heb ik samengesteld als een soort database waarin ik (en nu ook jij!) kan bladeren als ik wat beter voor mezelf wil zorgen.

Ik lees en schrijf graag en merkte dat het een manier was om mezelf te helpen. Al mijn inzichten en informatie schreef ik op in een notitieboekje, dat ik dan erbij kon pakken als ik het even vergeten leek te zijn. Nu heb ik dit notitieboekje in een digitale vorm gegoten, in de hoop dat ook iemand anders er iets aan zou kunnen hebben. 

Coming soon

Hulp nodig?

Ik heb geen medische achtergrond. Al mijn teksten zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaringen. Als jij je slecht voelt en je merkt dat dit jou hindert in je dagelijks leven, dan raad ik je aan om professionele hulp te zoeken. Maak een afspraak bij je huisarts of bel, als je dringend hulp nodig hebt, naar 113.

Hoi!

Welkom op wittybooks.nl, mijn online journal. Ik schrijf het allerliefst met pen op papier, maar bloggen is en blijft toch echt mijn allereerste liefde ♥

Klik hier voor mijn self care toolkit. Deze staat vol met behulpzame tips die ik door de jaren heen verzameld heb en waarvan ik hoop dat jij er ook ietsje blijer van wordt.

Kies een artikel op genre:

Disclaimer

Op sommige artikelen kun je niet reageren. Lees hier waarom niet.

Over wittybooks.nl


Je vraagt je natuurlijk af: wie is die mysterieuze vrouw achter de stukjes tekst? Ik ben Ashley, een dertiger die een huis vol boeken heeft en graag schrijft. Hier kun je een beetje meer lezen over wittybooks.nl en over mij: klik.

© wittybooks.nl 2023 | Privacyreglement