Wittybooks.nl

Wat korte vraagjes aan jullie

Een van mijn goede voornemens voor 2019 was om meer te schrijven. Ik probeer dus ook vaker te bloggen en hoewel dat op ashleylynn.nl op zich best ok lukt (tot nu toe dan), vind ik het voor wittybooks nog wat lastig. Daarom heb ik wat vragen voor jullie, waarvan ik hoop dat jullie mij daar bij kunnen helpen.

Mijn 5 vragen:

1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt?
2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?)
3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen?
4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien?
5. Een Wittybooks podcast… yay or nay?

Zou je het lijstje in de comments willen invullen? Alvast heel erg bedankt! 🙂
Liefs,
Ash

Nog meer lezen

7 thoughts on “Wat korte vraagjes aan jullie

 1. 1. Ik lees beide blogs dus zou het wat zonde vinden om artikels op beide blogs te zien verschijnen (als dat je vraag was).
  2. Alles! Ik vind je reviews fijn om te lezen, je filmpjes vind ik inspirerend, … Elk artikel (en vooral de filmpjes) zorgen ervoor dat ik meteen zin heb om er een boek bij te nemen en te beginnen lezen.
  3. Nee, liever eens een weekje geen update dan dubbele content.
  4. Weer filmpjes! 🙂
  5. Dubbel dikke YAY!

 2. 1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt? Ik lees ze allebei en als er dubbele content verschijnt, skip ik er gewoon eentje. Maar volgens mij breng je het altijd toch even anders, hier meer gefocust op lezen en boeken, bijvoorbeeld. Dus dan lees ik het gewoon.
  2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?) Alles!
  3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen? Nee hoor. Ik publiceer zelf ook maar 1x per week. Je moet ook ergens tijd vandaan halen om te lezen 😉
  4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien? Niet dat ik nu kan bedenken.
  5. Een Wittybooks podcast… yay or nay? Nay, maar ik houd niet van podcasts!

 3. 1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt?
  Ja, die lees ik ook en ik vind het niet zo handig als er dingen dubbelop staan.

  2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?)
  Reviews van boeken vind ik echt heel erg leuk, heb er al meerdere goede tips uit gehaald!

  3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen?
  Nee hoor, ik krijg vanzelf een melding als je weer iets hebt gepost. Lekker je eigen tempo bepalen qua stukjes.

  4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien?
  Niet per se, ‘t is nu al zo leuk!

  5. Een Wittybooks podcast… yay or nay?
  Ik ben niet zo van de podcasts.

 4. 1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt?
  Ik lees je andere blog ook. Het stoort me niet als er dingen dubbel verschijnen maar dat is ook omdat het toch nooit hetzelfde artikel is dat je hier en daar deelt. Moest dat wel gebeuren in de toekomst, dan skip ik sowieso eentje.

  2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?)
  Voor alles eigenlijk! ^^

  3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen?
  Geen probleem mee!

  4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien?
  Nope.

  5. Een Wittybooks podcast… yay or nay?
  Ik vind podcasts wel leuk maar luister er in realiteit zelden naar.

 5. Leuk zo’n lijstje 😉
  1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt?
  Ik lees ook jouw andere blog. Tot nu toe niet het gevoel dat ik dubbele content gelezen heb. Mocht er wel dezelfde blog verschijnen, dan lees ik dit niet mocht ik het al gelezen hebben op wittybooks.nl of ashleylynn.nl.

  2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?)
  Op wittybooks.nl lees ik vooral mee om inspiratie op te doen om mijn (te lange) to read lijstje aan te vullen. Ook vind ik het leuk reviews te lezen; mocht het boek mij totaal niet aanspreken en staat toevallig op mijn to read-lijstje, misschien dat ik het boek er dan vanaf haal ;-).

  3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen?
  Nee niet erg, maar ik check wittybooks.nl wel regelmatig om te zien of er een nieuwe blog op staat 🙂

  4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien?
  Nee eigenlijk niet!

  5. Een Wittybooks podcast… yay or nay?
  Nay, ben niet zo van de podcasts.

 6. 1. Geen probleem, want je giet content toch altijd in een andere vorm 🙂
  2. Wat je hebt gelezen vind ik het allerleukst (en wat je ervan vond, natuurlijk), en kringloopvondsten! En lijstjes over wat dan ook zijn altijd goed.
  3. Totaal niet. Whatever floats your boat.
  4. Ik wilde zeggen: persoonlijke posts, maar staan natuurlijk gewoon op je blog. Dus ik zal niet miepen 😉
  5. Ik zou luisteren!

 7. 1. Lees je ook mijn andere blog (ashleylynn.nl) en zo ja, vind je het dan vervelend dat er wel eens dubbele content verschijnt?
  Ja ik ben dus mega slechte regelmatige lezer, maar ik doe aan binge-lezen en als dan een keertje iets dubbel is (als in, exact dezelfde content, niet als het in een iets andere vorm is gegoten) dan klik ik het gewoon lekker niet aan en ga ik door naar het volgende stukje. Mocht alles exact hetzelfde worden, dan ga ik gewoon 1 van je pagina’s lezen 😉

  2. Waarom lees je hier vooral mee? (Reviews, wat ik heb gelezen, lijstjes, interviews… iets anders?)
  Omdat boeken fantastisch zijn en eigenlijk alle soorten stukjes leuk zijn. Is niet echt één favoriet. Soms lijkt een boek me totaal niets en lees ik de review niet, terwijl ik die voor een ander boek juist verslind. Wat je hebt gelezen en lijstjes vind ik altijd leuk, want nieuwe inspiratie en lijstjes zijn altijd fantastisch.

  3. Vind je het erg als er niet iedere week meerdere updates online komen?
  Nope. Voordeel van een binge-lezer zijn.

  4. Is er nog iets wat je graag op wittybooks zou willen zien?
  Niet echt. Misschien een ‘leuke plekjes om te lezen’-rubriek, maar dan puur omdat je foto’s zo mooi zijn.

  5. Een Wittybooks podcast… yay or nay?
  JAAAAA. Oh wacht: YAY!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *